Sałatka biało-pomarańczowa

8 sierpnia 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kapusta pekińska

marchew (najlepiej młoda)

kukurydza konserwawa

przyprawa ziołowa do sałatek

oliwa

cukier

 

Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy kukurydzę konserwową. Całość skrapiamy oliwą, dodajemy odrobinę ulubionej ziołowej przyprawy i szczyptę cukru. Sałatka nadaje się zarówno do tradycyjnego obiadu jak i do mięsa grilla.

file1281292762



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...