Sałatka biało-pomarańczowa

8 sierpnia 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kapusta pekińska

marchew (najlepiej młoda)

kukurydza konserwawa

przyprawa ziołowa do sałatek

oliwa

cukier

 

Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy kukurydzę konserwową. Całość skrapiamy oliwą, dodajemy odrobinę ulubionej ziołowej przyprawy i szczyptę cukru. Sałatka nadaje się zarówno do tradycyjnego obiadu jak i do mięsa grilla.

file1281292762



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...