Sajgonki z pieczarkami

23 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    papier ryżowy
    1/2 kg pieczarek
    1 cebula
    0lej do smażenia
    wegeta
    pieprz

      Pieczarki i cebulę poszatkować, usmażyć na oleju, przyprawić do smaku. Papier ryżowy namoczyć najlepiej w piwie, wtedy nie chłonie tłuszczu podczas smażenia. Kłaść farsz pieczarkowy i zawijać. Podsmażyć na oleju na złoty kolor.

      file1264266457



      FORUM - bieżące dyskusje

      Samotne wakacje - jak je spędzić?
      Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
      Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
      O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
      Problemy z roślinkami
      Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
      horoskopy, wróżby
      A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...