Sajgonki z pieczarkami

23 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    papier ryżowy
    1/2 kg pieczarek
    1 cebula
    0lej do smażenia
    wegeta
    pieprz

      Pieczarki i cebulę poszatkować, usmażyć na oleju, przyprawić do smaku. Papier ryżowy namoczyć najlepiej w piwie, wtedy nie chłonie tłuszczu podczas smażenia. Kłaść farsz pieczarkowy i zawijać. Podsmażyć na oleju na złoty kolor.

      file1264266457



      FORUM - bieżące dyskusje

      Ubrania hand made
      Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
      Fryzura na półmetek/połowinki
      Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
      Nauka niemieckiego
      Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
      Jęczmień znacznych rozmiarów
      Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...