Rzepa w śmietanie

23 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

3 rzepy, obrane
1/4 szklanki drobno mielonego szalotki
3/4 łyżki octu winnego
4 łyżki kwaśnej śmietany
sól i pieprz do smaku

Przygotowanie:
Rzepę pokroić w półplastry. Dodać szalotki, ocet, i przyprawy do smaku. Następnie wymieszać z kwaśną śmietaną. Schłodzić przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.