Rzepa w śmietanie

23 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

3 rzepy, obrane
1/4 szklanki drobno mielonego szalotki
3/4 łyżki octu winnego
4 łyżki kwaśnej śmietany
sól i pieprz do smaku

Przygotowanie:
Rzepę pokroić w półplastry. Dodać szalotki, ocet, i przyprawy do smaku. Następnie wymieszać z kwaśną śmietaną. Schłodzić przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....
moda xxl
Zgadzam się. Niedoskonałości łatwiej przykryć nieco luźnym krojem, a i stopień wygody i komfortu...
Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...