Ryżowa z krabem i ogórkiem

28 lipca 2010, dodał: Katarzyna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 torebki ryżu
1 duży ogórek
1 opakowanie paluszków krabowych (surimi)
1 pęczek świeżego koperku
Sos Winiary „Czosnkowo-ziołowy”
2 łyżki majonezu
5 łyżek śmietany
sól, pieprz
Winiary Sos sałatkowy Czosnkowo-ziołowy

Przygotowanie:

Szybko, smacznie i oryginalnie – idealna sałatka na lato i do grilla Dodajemy pokrojonego w kostkę ogórka oraz pokrojone paluszki krabowe.

Koperek siekamy i dodajemy do sałatki.

SOS:

Do miseczki dajemy 2 łyżki majonezu, 5 łyżek śmietany oraz sos sałatkowy „czosnkowo-ziołowy”, doprawiamy pieprzem i odrobiną soli.
Sos mieszamy dokładnie i dodajemy do sałatki.

SMACZNEGO!!!