Ryż z warzywami

19 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj 2 woreczki ryżu. Marchewkę i pietruszkę obierz, umyj, zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Na patelnij rozgrzej łyżkę masła, dodaj startą marchewkę i pietruszkę. Kawałeczek pory pokrój na cieniutkie paseczki, dodaj na patelnię, podsmaż wszystko razem. Na koniec dodaj ryż, wszystko dokładnie wymieszaj, smaż razem na maśle. Taki ryż podawaj do różnych mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.