Ryż z chińskiemi warzywami i kurczakiem

26 listopada 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Fajny szybki obiad :)

Gotujemy ryż, na patelni podsmażamy dowolną ulubioną mrożoną chińską mieszankę warzyw. W międzyczasie na osobnej patelence podsmażamy lekko kurczaka – teoretycznie najlepsza byłaby pierś, ale ostatnio robiłam (jak widać na zdjęciu) z udek i podudzia, tzn. mięso ugotowałam w wodzie z vegetą, potem odrywane kawałeczki mięsa podsmażyłam (a na tej wodzie zrobiłam zupkę:). Na koniec wszystko razem mieszamy, możemy jeszcze chwilę razem przesmażyć.

file1259269777



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D