Ryby marynowane

9 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    5 tusze morszczuka mrożone lub inne
    mąka
    olej
    sól
    pieprz
    ZALEWA:
    2 szkl wody
    6 łyżek octu
    3 łyżki cukru
    3 łyżki keczupu pikantnego
    pół małego słoika koncentratu
    1 płaska łyżka soli
    pieprz ziarnisty
    ziele angielskie
    liść laurowy
    1 duża cebula

      Ryby posolić i popieprzyć, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju. Z podanych składników zagotować zalewę. Ryby na stojąc ułożyć w litrowym słoiku, dodać cebulę pokrojoną w talarki i zalać gorącą zalewą. Po wystygnięciu schować do lodówki. Najlebsze po 2 dniach.

      // <![CDATA[
      var nsix_params = new Object();
      nsix_params.fcolor = '#FF6600′;//
      nsix_params.adareas = [’intertext’];//
      document.write(”);
      // ]]>

      file1263051278



      FORUM - bieżące dyskusje

      botoks gdzie kupić?
      Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
      Pastelowy makijaż oczu
      Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
      Opalona skóra
      Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
      Praca w dużej firmie a zarobki
      Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...