Ryba w słodko kwaśnej marynacie

9 czerwca 2014, dodał: apitak777
Artykuł zewnętrzny

1 kg filetów ryby morskiej

Marynata;ryb

1/2 szkl oleju, po 2 łyżki sosu sojowego, octu winnego, wódki, keczupu, sól, pieprz – składniki wymieszać.

Oczyszczone filety posmarować powstałą marynatą, ułożyć na tacce, piec na grillu. Co jakiś czas polewać marynatą. Ryba jest świetna.

 

 



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.