Róże karnawałowe

19 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Z ciasta na faworki wycinać krążki o 3 różnych średnicach. Naciąć poprzecznie ich brzegi, a potem łączyć nakładając kolejno na siebie mały, średni i największy. Róże wkładać na rozgrzany tłuszcz najmniejszym krążkiem do dołu, smażyć na rumiano. Gotowe ozdobić wisienką z konfitury.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.