Rozbijanie kotletów schabowych

5 marca 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

– By dobrze rozbić kotlety schabowe należy ponacinać białą błonkę na brzegach – wtedy nic nie będzie „trzymało” i będzie je można rozbić w każdą stronę

– Chcąc zamrozić schab w plastrach na kotlety nie należy ich rozbijać przed zamrożeniem tylko dopiero po odmrożeniu

file1267825262



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.