Rosół z pieczarkami

7 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 porcja rosołowa z indyka
4  skrzydełka drobiowe
2 marchwie
1 pietruszka
½ selera
liść pora, selera, natka pietruszki, koper
liść laurowy
ziele angielskie
30 dag pieczarek
łyżka masła
1 kostka rosołowa
sól, pieprz

Ugotować rosół, doprawić do smaku. Dodać na koniec aromatyczne liście, aby rosołowi nadać odpowiedniego aromatu. Pieczarki usmażyć na maśle. Do talerza nalać rosołu, włożyć łyżkę usmażonych pieczarek. Podawać jako pierwsze danie.

file1265574068



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...