Rosół z pieczarkami

7 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 porcja rosołowa z indyka
4  skrzydełka drobiowe
2 marchwie
1 pietruszka
½ selera
liść pora, selera, natka pietruszki, koper
liść laurowy
ziele angielskie
30 dag pieczarek
łyżka masła
1 kostka rosołowa
sól, pieprz

Ugotować rosół, doprawić do smaku. Dodać na koniec aromatyczne liście, aby rosołowi nadać odpowiedniego aromatu. Pieczarki usmażyć na maśle. Do talerza nalać rosołu, włożyć łyżkę usmażonych pieczarek. Podawać jako pierwsze danie.

file1265574068



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...