Rosół z indyka

24 marca 2013, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Porcja rosołowa  z indyka ½
Marchew
Pietruszka
Seler
Liść laurowy
Ziele angielskie
Kostka rosołowa drobiowa
Sól
Pieprz
liście pora
natka pietruszki
koper

Wodę zagotować, dodać obrane warzywa, wymoczone porcje rosołowe, listek i ziele. Gotować na bardzo wolnym ogniu około 2 godzin lekko przykryć pokrywką do połowy.
Podawać z drobnym makaronem a najlepiej swojskim.

file1269886595



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.