Roladki wołowe

4 marca 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny
składniki

* kotlet wołowy 2 szt
* boczek 5 dag
* ogórek kiszony 1 szt
* musztarda 1 łyżka
* olej 2 łyżki
* wywar 1/2 szklanki
* wino czerwone 1/4 szklanki
* cebula 1/2 szt
* sól

Kotlety posmarować musztardą położyć po 2, 5 dag boczku na kotlecie. Cebulę pokroić w piórka dodać do boczku, ogórek przekroić na połowę i położyć po połowie na każdym kotlecie. Zwinąć w roladkę spiąć wykałaczką. Roladki obsmażyć na oleju podlać bulionem dodać sól prużyć 15 minut. Następnie podlać winem i dusić do miękkości około 30 minut.

file1267707832



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...