Rogaliki nadziewane serem z bakaliami

17 listopada 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4-6 osób
Czas przygotowania: 40 minut

Niezbędne składniki:

1 op. ciasta francuskiego
250 g mielonego białego sera
50 g rodzynek
2 łyżki migdałów w płatkach
3 łyżeczki cukru pudru
1 jajo
Przyprawa do sernika i mas serowych KAMIS

Ser wymieszać z bakaliami, cukrem, i przyprawą do sernika i mas serowych. Tak przygotowaną masę zawinąć w ciasto francuskie, formując rogaliki. Piec 20 minut w temp. 180 st. Podawać z gorącą konfiturą z malin lub wiśni.

www.kamis.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...