Rogaliki nadziewane serem z bakaliami

17 listopada 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4-6 osób
Czas przygotowania: 40 minut

Niezbędne składniki:

1 op. ciasta francuskiego
250 g mielonego białego sera
50 g rodzynek
2 łyżki migdałów w płatkach
3 łyżeczki cukru pudru
1 jajo
Przyprawa do sernika i mas serowych KAMIS

Ser wymieszać z bakaliami, cukrem, i przyprawą do sernika i mas serowych. Tak przygotowaną masę zawinąć w ciasto francuskie, formując rogaliki. Piec 20 minut w temp. 180 st. Podawać z gorącą konfiturą z malin lub wiśni.

www.kamis.pl



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...