QUICHE ziemniaczany

15 listopada 2010,
dodał: Fima
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

60 dag ziemniaków

cebula

pęczek natki

3 ząbki czosnku

szklanka śmietany

3 jajka

sól, pieprz

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać, umyć. Gotować w osolonym wrzątku ok. 20 minut. Odcedzić, ostudzić, pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Natkę opłukać , posiekać. Jajka wbić do miski, roztrzepać ze śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Do masy dodać wszystkie warzywa i rozgnieciony czosnek. Wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Nadzienie rozłożyć na cieście. Piec 40 minut w temp. 200ºC.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...