Pure ziemniaczane Eli

25 października 2010,
dodał: eli_555
Artykuł zewnętrzny

składniki:

2 kg ziemniaków
200 ml mleka(gorące)
10 dkg masła
1 pęczek koperku
1 pęczek cebulki dymki(sam szczypior)
1 łyżeczka czosnku granulowanego
sól, pieprz.

Ugotowane ziemniaki dokładnie utłuc, dodać gorące mleko, masło, posiekany koperek i dymkę. Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Wymieszać i jeszcze utłuc na gładką masę. Smacznego!

file1288033169



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.