Pulpety z nutą lubczyku

26 września 2012, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
70 dag mięsa mielonego
1 jajko
3 łyżki kaszy manny
1 łyżka suszonego lubczyku
1 łyżeczka jarzynki

Przygotowanie:

Do mięsa mielonego dodać jajko, kaszę manną, lubczyk i jarzynkę. Dokładnie wyrobić i formować kulki. Wrzucać do wrzącej osolonej wody, od wypłynięcia gotować ok. 30 minut.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...