Pstrąg z warzywami w 20 min:)

4 czerwca 2011,
dodał:
Artykuł zewnętrzny

Ta potrawa nie tylko świetnie smakuje ale też efektownie wygląda.

Składniki:

500 g selera

4 łyżki soku z cytryny

500 g wędzonego pstrąga

50 g rodzynek

50 g orzechów włoskich

2 jabłka

2 łyżki majonezu

Wykonanie:

Seler obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach. Zalewam go małą ilością gorącej wody i dodaję 1 łyżkę soku z cytryny. po czym odstawiam na 5 min. Rybę dzielę na kawałki, jabłka myję i kroję w kostkę. Wszystkie składniki mieszam razem z rodzynkami oraz orzechami. Polewam majonezem i gotowe:)

Smacznego:)



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...