URODA I ZDROWIE

Pstrąg z grilla z cytryną i rzeżuchą

14 września 2015, dodał: Anays

Zachwyca moich gości za każdym razem!

Składniki:

– pstrąg
– cytryna
– rzeżucha, natka pietruszki
– przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka

Przygotowanie:

Pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Problemy z kręgosłupem
Po wielu problemach z bólami pleców, spowodowanymi w większości moją własną ignorancją tej sprawy,...
Jaki żel intymny
Z tego co wiem, to jest badzo dobry.
Czas oczekiwania na przedszkole
Jeśli chodzi o prywatne przedszkole językowe to w tego typu placówkach idzie to całkiem...
bóle pleców:(
Ja przez kilka lat zmagałem się z bólami pleców, aż postanowiłem skorzystać z usług...