URODA I ZDROWIE

Pstrąg z grilla z cytryną i rzeżuchą

14 września 2015, dodał: Anays

Zachwyca moich gości za każdym razem!

Składniki:

– pstrąg
– cytryna
– rzeżucha, natka pietruszki
– przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka

Przygotowanie:

Pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kurtka czy płaszcz?
Osobiście preferuję kurtki z Cross Jeansu zimowe i te wiosenne jeansowe.
jakie są wasze ulubione sklepy z ub…
Ja też często przeglądam oferty producentów na allegro.pl Moim konikiem jest Cross Jeans,...
Jakie kolczyki powinnam nosić, jeśl…
Moim zdaniem pasują tez takie małe kuleczki np. takie pasują do twarzy okrągłej https://sklep.terpilowski.com.pl/product-pol-29696-Bizuteria-pandora-Kolczyki-sztyfty-Blekitny-blask-296272c01.html Do...
Ubieranie się zgodnie z wiekiem?
> Zafira napisał/a:> Ja właśnie noszę jeansy Cross i niestety nie podołały wyzwaniu,...