Pstrąg z grilla z cytryną i rzeżuchą

14 września 2015, dodał: Anays
Artykuł zewnętrzny

Zachwyca moich gości za każdym razem!

Składniki:

– pstrąg
– cytryna
– rzeżucha, natka pietruszki
– przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka

Przygotowanie:

Pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.