URODA I ZDROWIE

Pstrąg z grilla z cytryną i rzeżuchą

14 września 2015, dodał: Anays

Zachwyca moich gości za każdym razem!

Składniki:

– pstrąg
– cytryna
– rzeżucha, natka pietruszki
– przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka

Przygotowanie:

Pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

KELIS / BRODKA / / KALIBER 44 |Sop…
Poszłabym na taki koncert, Brodka nadal jest w formie :)
Zapalenie wątroby
Najlepiej profilaktycznie pić ostropest, bo wątroba regeneruje się gdy przestaniemy jej szkodzić...
Gdzie iść na randkę?
W lato to zdecydowanie plener:) Piękny pejzaż gdzieś nad wodą, romantyczny zachód słońca za miastem...
Płukanka z zielonej herbaty
Ja do przyciemniania używałam płukanki z czarnej herbaty, ale po niej włosy były...