Pstrąg z grilla z cytryną i rzeżuchą

14 września 2015, dodał: Anays

Zachwyca moich gości za każdym razem!

Składniki:

– pstrąg
– cytryna
– rzeżucha, natka pietruszki
– przyprawa do ryb lub sól, pieprz, papryka

Przygotowanie:

Pstrąga umyć, natrzeć przyprawami, do brzucha włożyć natkę pietruszki, zawinąć folią aluminiową i piec na grillu około 20 minut, wyjąć z folii, skropić cytryną, posypać rzeżuchą.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Skuteczny demakijaż z olejkiem herbacianym i olejkiem z orzechów macadamia
Cena:
36 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Sklep Peruka.pl - zaprasza!
Cena:
324 zł
Na bazie orzechów piorących
Cena:
35,99 zł
Świetnie oczyszcza i nawilża skórę. Zawiera hydrolat z lawendy i inne składniki roślinne.
Cena:
12,66 zł
STOP