Pstrąg z grilla

13 kwietnia 2010,
dodał: barbara64
Artykuł zewnętrzny

składniki:

1 pstrąg, sól, cytryna, pół szklanki oliwy,

Pstrąga umyć i posolić, do środka włożyć plasterki cytryny. Rybę położyć na grillu, smarując oliwą. Grillujemy 30 minut.

file1271115940



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....