Pstrąg z grilla

Avatar photo
6 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Pstrąg z grilla

Składniki:

4 całe pstrągi, wypatroszone,
gałązka świeżego tymianku
1 średnia czerwona cebula
1 łyżeczka soli
1/2 łyżeczki pieprzu
2 łyżki oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Równo podzielić tymianek, cebulę, sól i pieprz na 4 pstrągi (wewnątrz ryby). Natrzeć każdego pstrąga z olejem i odstawić. Obwiązać ryby sznurkiem w celu zabezpieczenia nadzienia. Grillować pstrąga na ruszcie ok. 7 min. z każdej strony.  Usuń sznurek i podawać z ulubionymi warzywami lub owocami (mogą być też grillowane).



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.