Pstrąg z frytkami i surówką

11 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Pstrąga płuczemy, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do ryb. Obkładamy rybę cebulą pokrojoną w piórka, zielem angielskim i liścmi laurowymi, zawijamy w folię, wkładamy do lodówki na 3 godziny. Potem ściągamy przyprawy i cebulę, obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron, aż się zarumieni. Podajemy z frytkami i surówką z białej kapusty.

file1265899696



FORUM - bieżące dyskusje

Płock
Ja to już w ogóle nie widzę promocji, bo sam napis Promocja przeczy...
Domowe przepisy
Ja mam fajny przepis na domowe lody tj. rozgnieciony banan, 3 łyżki śmietany...
Kosmetyki z herbaty
Ja robię z kawy mielonej
Klasyka literatury - do czego wraca…
Do poprzedniej nawet się nie umywa i pomyśleć, że kiedyś reżyserzy potrafili zrobić coś wartościowego...