Pstrąg z frytkami i surówką

11 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Pstrąga płuczemy, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do ryb. Obkładamy rybę cebulą pokrojoną w piórka, zielem angielskim i liścmi laurowymi, zawijamy w folię, wkładamy do lodówki na 3 godziny. Potem ściągamy przyprawy i cebulę, obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron, aż się zarumieni. Podajemy z frytkami i surówką z białej kapusty.

file1265899696



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.