Pstrąg z frytkami i surówką

11 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Pstrąga płuczemy, przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do ryb. Obkładamy rybę cebulą pokrojoną w piórka, zielem angielskim i liścmi laurowymi, zawijamy w folię, wkładamy do lodówki na 3 godziny. Potem ściągamy przyprawy i cebulę, obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron, aż się zarumieni. Podajemy z frytkami i surówką z białej kapusty.

file1265899696



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....