Przegrzebki z grilla

2 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Przegrzebki z grilla

Składniki:

2 kg dużych przegrzebków
sól
pieprz
sos chilli

Przygotowanie:

Moczyć patyczki do szaszłyków w wodzie przez 10 min. Posypać przegrzebki solą i pieprzem i nadziać na szaszłyki. Polać sosem chilli i grillować 3 do 4 min. z każdej strony. Zdjąć z ognia, ponownie polać sosem chilli i podawać na ciepło.
Bon apetit!



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...