Przegrzebki z grilla

2 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Przegrzebki z grilla

Składniki:

2 kg dużych przegrzebków
sól
pieprz
sos chilli

Przygotowanie:

Moczyć patyczki do szaszłyków w wodzie przez 10 min. Posypać przegrzebki solą i pieprzem i nadziać na szaszłyki. Polać sosem chilli i grillować 3 do 4 min. z każdej strony. Zdjąć z ognia, ponownie polać sosem chilli i podawać na ciepło.
Bon apetit!



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...