Przegrzebki z grilla

2 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Przegrzebki z grilla

Składniki:

2 kg dużych przegrzebków
sól
pieprz
sos chilli

Przygotowanie:

Moczyć patyczki do szaszłyków w wodzie przez 10 min. Posypać przegrzebki solą i pieprzem i nadziać na szaszłyki. Polać sosem chilli i grillować 3 do 4 min. z każdej strony. Zdjąć z ognia, ponownie polać sosem chilli i podawać na ciepło.
Bon apetit!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Narząd najszybciej się starzejący.…
Przełom w leczeniu wielu chorób? Który narząd najszybciej się starzeje? Wyjątkowo szybkie starzenie...
13 emerytura do zwrotu? - kto będzi…
Oznacza to, że osoby na wcześniejszej emeryturze mogą dorabiać bez żadnych konsekwencji dla pomniejszenia...
Fotowoltaika - największy problem r…
Jeszcze żeby rozwiązali problem wysokich cen paneli :)
Polacy w czołówce umieralności na r…
Inna sprawa, że nie dba się o profilaktykę, wystarczy spojrzeć, co kupują ludzie...