Przecieraki

14 listopada 2010, dodał: A
Artykuł zewnętrzny
  • Ziemniaki
  • Mąka

-Ziemniaki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, odlać płyn. Dodać tyle mąki, aby łyżka włożona pionowo stała. Zagotować wodę, nabierać łyżką masę i wrzucać na gotującą wodę. Gotować ok. 5 minut, wyjąć łyżka cedzakową.

file1289714617



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.