Poncz z herbaty i wina

4 stycznia 2011, dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1/2 butelki czerwonego wina
  • 3 szklanki mocnej herbaty
  • 1/2 szklanki owocowego syropu
  • 50 ml araku lub rumu
  • owoce do dekoracji

Herbatę połączyć z winem i syropem. Wymieszać, przykryć, podgrzać  (ale nie doprowadzić do wrzenia). Zdjąć z ognia, wlać alkohol, przelać do szklanego naczynia. Udekorować owocami.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...