Pomidory z grilla

24 czerwca 2013, dodał: Kalinka01
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 małe pomidory

oliwa z oliwek

sól

Przygotowanie:

Wysmarować grill oliwą. Pomidory umyć, ułożyć na grillu szypułkami do dołu. Zostawić na średnim ogniu, po czym zdjąć za pomocą szpatułki. Posolić na talerzu. Polecam jako dodatek do grillowanej ryby.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...