Polędwiczka cielęca z grillowanym fenkułem

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

ilość dla 4 osób

4 polędwiczki cielęce

2 fenkuły

150g suszonych pomidorów w oleju

1 pomarańcza

100 ml jogurtu naturalnego

2-3 łyżki masła

oliwa

olej

Grill Klasyczny przyprawa do potraw z grilla Kamis

Polędwiczki posyp przyprawą do potraw z grilla, posmaruj olejem odstaw na kilka godz. Fenkuł pokrój w cząstki, posmaruj oliwą, smażna ruszcie z polędwiczką smarując co jakiś czas masłem. Usmażony fenkuł wymieszaj z suszonymi pomidorami, cząstkami pomarańczy, dodaj okrojona polędwiczkę , całość polej delikatnie jogurtem.

file1305624592



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...