Polędwica na bagietce z grillowanymi warzywami

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

600 g polędwicy wołowej
1 bagietka
2-3 łyżki masła
2 szt. papryki mix
1 cukinia
1 czerwona cebula
olej

Przyprawy KAMIS:

Przyprawa do masła czosnkowego Grzanki złociste
Przyprawa do potraw z grilla Grill klasyczny

Polędwicę pokrój na steki o grubości 2 cm, oprósz przyprawą do grilla klasyczny, posmaruj olejem. Warzywa pokrój na części, oprósz przyprawą grill klasyczny, wszystko odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce. Smaż mięso i warzywa na ruszcie tylko jeden raz z każdej strony. Przed podaniem upiecz grzanki posmarowane masłem wymieszanym z przyprawą grzanki złociste i upiecz na ruszcie.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...