Podsmażane ziemniaczki

13 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 – 4 ziemniaki ugotowane w całości
masło 2 łyżki
tarta bułka 1 łyżka
wegeta
pieprz
ogórki konserwowe
ogórek wąż
keczup

Na patelni roztopić masło, posypać wegetą i pieprzem, wsypać bułkę tartą i lekko podsmażyć. Ziemniaki gotowane pokroić w grube plastry wrzucić na patelnię i podsmażyć na złoty kolor z 2 stron. Podawać z keczupem i ogórkami.

file1268467408



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....