Podsmażana kiełbasa z czosnkiem

24 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa toruńska lub inna
Ząbek czosnku
Olej do smażenia

Kiełbasę przeciąć płasko na połowę, ponacinać, natrzeć czosnkiem, odstawić na kilka minut. Następnie podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z 2 stron. Podawać z ogórkiem, musztardą i z pieczywem

file1267010187



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...