Podsmażana kiełbasa z czosnkiem

24 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa toruńska lub inna
Ząbek czosnku
Olej do smażenia

Kiełbasę przeciąć płasko na połowę, ponacinać, natrzeć czosnkiem, odstawić na kilka minut. Następnie podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z 2 stron. Podawać z ogórkiem, musztardą i z pieczywem

file1267010187



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...