Podsmażana kiełbasa z czosnkiem

24 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa toruńska lub inna
Ząbek czosnku
Olej do smażenia

Kiełbasę przeciąć płasko na połowę, ponacinać, natrzeć czosnkiem, odstawić na kilka minut. Następnie podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z 2 stron. Podawać z ogórkiem, musztardą i z pieczywem

file1267010187



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...