Plastry słodkich ziemniaków pieczone z cebulką

13 listopada 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Smaczny dodatek do dań  – kolejna wariacja podania ziemniaków.

Ziemniaki (najlepiej lekko słodkie) obieramy i  kroimy w plastry. Układamy na blasze lub w prodiżu, podlewamy lekko olejem, posypujemy delikatnie solą i dodajemy pokrojoną cebulkę. Pieczemy do zrumienienia.

file1289670467



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....