Plastry słodkich ziemniaków pieczone z cebulką

13 listopada 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Smaczny dodatek do dań  – kolejna wariacja podania ziemniaków.

Ziemniaki (najlepiej lekko słodkie) obieramy i  kroimy w plastry. Układamy na blasze lub w prodiżu, podlewamy lekko olejem, posypujemy delikatnie solą i dodajemy pokrojoną cebulkę. Pieczemy do zrumienienia.

file1289670467



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.