Plastry słodkich ziemniaków pieczone z cebulką

13 listopada 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Smaczny dodatek do dań  – kolejna wariacja podania ziemniaków.

Ziemniaki (najlepiej lekko słodkie) obieramy i  kroimy w plastry. Układamy na blasze lub w prodiżu, podlewamy lekko olejem, posypujemy delikatnie solą i dodajemy pokrojoną cebulkę. Pieczemy do zrumienienia.

file1289670467



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...