Plastry słodkich ziemniaków pieczone z cebulką

13 listopada 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Smaczny dodatek do dań  – kolejna wariacja podania ziemniaków.

Ziemniaki (najlepiej lekko słodkie) obieramy i  kroimy w plastry. Układamy na blasze lub w prodiżu, podlewamy lekko olejem, posypujemy delikatnie solą i dodajemy pokrojoną cebulkę. Pieczemy do zrumienienia.

file1289670467



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...