Pikantna kaszanka z grilla

6 czerwca 2013,
dodał: marika1503
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 8 kaszanek
  • 1 główka czosnku
  • 3 jabłka
  • 2 duża cebula
  • 8 pieczarek
  • 2 łyżki majeranku
  • Olej

 

PRZYGOTOWANIE:

Obrany czosnek pokrój w cienkie plasterki, cebulę w piórka. Jabłka umyj, osusz i  pokrój w kostkę. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Z kaszanki zdejmij osłonki. Każdą kaszankę ułóż na folii aluminiowej i obłóż pokrojonymi jabłkami i pieczarkami. Na wierzchu rozłożyć pokrojony czosnek i piórka cebuli. Posypać majerankiem i zawinąć w posmarowaną olejem folię aluminiową.

Kaszanki grillować  10-15 minut.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...