Pikantna karkówka najlepsza na grilla

22 maja 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Karkówka w plastrach
WINIARY – Przyprawa staropolska na grilla z woreczkiem do marynowania
czosnek

Karkówkę pokroić w plastry. Do załączonego woreczka wsypać przyprawę, dodać około 10 łyżek oleju roślinnego połączyć delikatnie ugniatając woreczek. Do woreczka włożyć mięso, można dodać jeszcze czosnek pokrojony w plasterki i zamknąć szczelnie. Delikatnie obracając, równomiernie rozprowadzić przyprawę na mięsie. Najlepiej zrobić to na kilka godzin przed grillowaniem.
Mięso po wyjęciu z woreczka jest gotowe do grillowania lub pieczenia w piekarniku.

file1274534958



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.