„Pijana” kiełbaska z grilla

12 czerwca 2012,
dodał: slawomirgluszek26
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 pętek kiełbasy wiejskiej lub jakaś inna cienka,

piwo,

musztarda,

ketchup,

majonez,

ser.

Przygotowanie:

Rozcinamy kiełbaskę wzdłuż. Później grillujemy, co jakiś czas polewając piwem. Pod koniec grillowania w rozcięcie wkładamy cienko pokrojony ser. Podajemy z następującym sosem: musztarda, ketchup i majonez pomieszane razem.

SMACZNEGO!:)



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...