Pierś kurczaka w pikantnym sosie

7 czerwca 2014,
dodał: slonik1960
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

Pierś z kurczaka – podwójna

3 łyżki galaretki z czarnej porzeczki

1 łyżka świeżo utartego chrzanu

winiak

sól, pieprz, oliwa

Przygotowanie:

Mięso pokroić na plastry. Lekko rozbić. Posypać solą , pieprzem, skropić oliwą. Grillować ok 15 min.

Galaretkę i chrzan wymieszać, dodać kilka kropel winiaku, posmarować mięso.Chwilę grillować.

Zamiast winiaku możemy dodać sos tabasco.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....