Pieczony łosoś w cieście francuskim

8 marca 2013, dodał: bladzia666
Artykuł zewnętrzny

Danie, które robi się samo!

Do wykonania dania potrzebujemy:

– filet z łososia

– gotowe ciasto francuskie

– sól, pieprz, sok z cytryny

– żółtko (do posmarowania ciasta)

 Przygotowanie:

Łososia przyprawiamy solą i pieprzem, lekko skrapiamy cytryną i zawijamy w ciasto francuskie. Po zawinięciu smarujemy ciasto żółtkiem aby w trakcie pieczenia nabrało złotego koloru. Pieczemy w temperaturze 180 stopni około pół godziny.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.