Pieczeń cielęca będzie soczysta

8 czerwca 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Bardzo często piekę różnego rodzaju mięsa w całości, ostatnio staram się jednak zwracać uwagę na bardziej chude mięso i przygotowuję pieczeń cielęcą, aby jednak nie była zbyt sucha tylko soczysta i naprawdę pyszna tuż przed wstawieniem jej do piekarnika smaruję ją stopionym masłem.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...