Pieczarkowa

25 listopada 2009,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy wodę z kostką rosołową i włoszczyzną (marchew, por, seler, pietruszka). Pieczarki drobno kroimy i podsmażamy na patelni na maśle. Dorzucamy do zalewy i gotujemy około 15-20 min. Po ugotowaniu wyjmujemy warzywa, a zupę zagęszczamy odrobiną mąki rozpuszczonej w zimnej wodzie. Zupę podajemy z makaronem, dekorujemy kwaśną śmietaną i pokrojoną natką pietruszki. Smacznego!

file1259185023



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....