Pieczarkowa

25 listopada 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy wodę z kostką rosołową i włoszczyzną (marchew, por, seler, pietruszka). Pieczarki drobno kroimy i podsmażamy na patelni na maśle. Dorzucamy do zalewy i gotujemy około 15-20 min. Po ugotowaniu wyjmujemy warzywa, a zupę zagęszczamy odrobiną mąki rozpuszczonej w zimnej wodzie. Zupę podajemy z makaronem, dekorujemy kwaśną śmietaną i pokrojoną natką pietruszki. Smacznego!

file1259185023



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.