Pieczarkowa

25 listopada 2009,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy wodę z kostką rosołową i włoszczyzną (marchew, por, seler, pietruszka). Pieczarki drobno kroimy i podsmażamy na patelni na maśle. Dorzucamy do zalewy i gotujemy około 15-20 min. Po ugotowaniu wyjmujemy warzywa, a zupę zagęszczamy odrobiną mąki rozpuszczonej w zimnej wodzie. Zupę podajemy z makaronem, dekorujemy kwaśną śmietaną i pokrojoną natką pietruszki. Smacznego!

file1259185023



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...