Pieczarkowa

25 listopada 2009,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy wodę z kostką rosołową i włoszczyzną (marchew, por, seler, pietruszka). Pieczarki drobno kroimy i podsmażamy na patelni na maśle. Dorzucamy do zalewy i gotujemy około 15-20 min. Po ugotowaniu wyjmujemy warzywa, a zupę zagęszczamy odrobiną mąki rozpuszczonej w zimnej wodzie. Zupę podajemy z makaronem, dekorujemy kwaśną śmietaną i pokrojoną natką pietruszki. Smacznego!

file1259185023



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...