Pieczarki z majerankiem

1 marca 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* pieczarki 30 dag
* cebula 3 szt.
* majeranek otarty 1/2 łyżki
* olej 1 łyżka
* sól
* pieprz do smaku.

Pieczarki myjemy i kroimy na plasterki. Cebulę obieramy kroimy w piórka. Na rozgrzaną patelnię wkładamy pokrojoną cebulę podsmażamy około 15 minut. Dodajemy następnie pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem pod koniec smażenia oprószamy majerankiem. Jeszcze chwilę podsmażamy. Pieczarki pyszne.

file1267459163



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....