Pieczarki z cebulką

26 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg pieczarek
2 średnie cebule
wegeta
pieprz
duża łyżka smalcu

Cebulę obrać, pokroić w pół plasterki. Pieczarki umyć, pokroić, odcedzić na durszlaku. Najpierw podsmażyć cebulę, następnie dodać pieczarki i podsmażyć. Posypać wegetą i pieprzem do smaku. Smażyć aż odparuje woda a pieczarki ładnie się przyrumienią. Podawać jako dodatek do mięs i ziemniaków.

file1264507782



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...