Pieczarki na maśle

13 września 2012,
dodał: Magda111
Artykuł zewnętrzny
  • składniki na 4 porcje
0,70 dag pieczarek

masło

sól i pieprz

natka pietruszki

  • przepis
Pieczarki  myjemy, osuszamy ,  smażymy na klarowanym  maśle do  momentu aż lekko zbrązowieją.

Doprawiamy  do smaku  solą i pieprzem , posypujemy natką  pietruszki.

file1347520777



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....