Pieczarki na maśle

13 września 2012,
dodał: Magda111
Artykuł zewnętrzny
  • składniki na 4 porcje
0,70 dag pieczarek

masło

sól i pieprz

natka pietruszki

  • przepis
Pieczarki  myjemy, osuszamy ,  smażymy na klarowanym  maśle do  momentu aż lekko zbrązowieją.

Doprawiamy  do smaku  solą i pieprzem , posypujemy natką  pietruszki.

file1347520777



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...