Pieczarki na maśle

13 września 2012, dodał: Magda111
Artykuł zewnętrzny
  • składniki na 4 porcje
0,70 dag pieczarek

masło

sól i pieprz

natka pietruszki

  • przepis
Pieczarki  myjemy, osuszamy ,  smażymy na klarowanym  maśle do  momentu aż lekko zbrązowieją.

Doprawiamy  do smaku  solą i pieprzem , posypujemy natką  pietruszki.

file1347520777



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.