Pieczarki na maśle

9 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg pieczarek
2 łyżki masła
wegeta
pieprz

Pieczarki umyć, pokroić na 4 części, jak są większe to drobniej. Rozpuścić masło na patelni, wrzucić pieczarki i podsmażyć na złoty kolor. Nadaje się jako przystawka do mięs.

file1265733103



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.