Pieczarki na maśle

9 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg pieczarek
2 łyżki masła
wegeta
pieprz

Pieczarki umyć, pokroić na 4 części, jak są większe to drobniej. Rozpuścić masło na patelni, wrzucić pieczarki i podsmażyć na złoty kolor. Nadaje się jako przystawka do mięs.

file1265733103



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...