Pieczarki faszerowane szynką

17 marca 2013, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 1/2 kg pieczarek, 1/2 cebuli, 8 dag szynki, 5 dag startego zółtego sera, sól, pieprz, olej.

 

Grzyby obrać, nóżki odkroić i drobno posiekać. Kapelusze gotować 1 min w osolonej wodzie. Odcedzić. Cebulkę posiekać, podsmażyć wraz z nóżkami grzybów. Wymieszać z pokrojoną w kostkę szynką, doprawić do smaku. Posypać serem. Piec ok. 15-20 min w temp. 200st.

file1363534243



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...