Pieczarki faszerowane szynką

17 marca 2013,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 1/2 kg pieczarek, 1/2 cebuli, 8 dag szynki, 5 dag startego zółtego sera, sól, pieprz, olej.

 

Grzyby obrać, nóżki odkroić i drobno posiekać. Kapelusze gotować 1 min w osolonej wodzie. Odcedzić. Cebulkę posiekać, podsmażyć wraz z nóżkami grzybów. Wymieszać z pokrojoną w kostkę szynką, doprawić do smaku. Posypać serem. Piec ok. 15-20 min w temp. 200st.

file1363534243



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....