Pieczarki faszerowane

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    duże pieczarki
    mięso mielone
    cebula
    1 jajko
    sól
    pieprz
    masło
    czerstwa bułeczka
    kilka plasterków sera

      Pieczarki myjemy, osuszamy, solimy i posypujemy pieprzem. Do mięsa mielonego dodajemy startą na grubej tarce cebulę i trzony pieczarek, dodajemy jajko, namoczoną wcześniej czerstwą bułeczkę oraz przyprawy. Nadziewamy farszem pieczarki, kładziemy na wierzch po kawłeczku masła  i wstawiamy do piekarnika na 35 minut. Pod koniec pieczenia można na wierzch położyć plasterek żółtego sera.

      file1263311997



      FORUM - bieżące dyskusje

      Uzbekistan i Kazachstan
      Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
      kąpiel noworodka
      Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
      Perfumy i Internet
      Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
      Jak przygotować się do pracy w ogro…
      Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...