Pieczarki faszerowane

12 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    duże pieczarki
    mięso mielone
    cebula
    1 jajko
    sól
    pieprz
    masło
    czerstwa bułeczka
    kilka plasterków sera

      Pieczarki myjemy, osuszamy, solimy i posypujemy pieprzem. Do mięsa mielonego dodajemy startą na grubej tarce cebulę i trzony pieczarek, dodajemy jajko, namoczoną wcześniej czerstwą bułeczkę oraz przyprawy. Nadziewamy farszem pieczarki, kładziemy na wierzch po kawłeczku masła  i wstawiamy do piekarnika na 35 minut. Pod koniec pieczenia można na wierzch położyć plasterek żółtego sera.

      file1263311997



      FORUM - bieżące dyskusje

      Pastelowy makijaż oczu
      Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
      Opalona skóra
      Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
      Praca w dużej firmie a zarobki
      Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
      Kolczyki
      Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.