Pasztet z selera

31 lipca 2012, dodał: Hesta
Artykuł zewnętrzny

2 obrane selery zetrzeć na tarce jarzynowej. 2 cebule pokroić w piórka. Selery i cebulę przełożyć do garnka wlać szklankę wody dodać margarynę KASIA i 2 buliony grzybowe. Dusić ok. godziny. Miękkie selery można dodatkowo zmiksować. Następnie wbić 4 żółtka i wsypać szklankę bułki tartej. Wymieszać. pianę z 4 jajek ubić i dodać. Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do małej foremki i zapiec. SMACZNEGO



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...