Pasztet z selera

31 lipca 2012, dodał: Hesta
Artykuł zewnętrzny

2 obrane selery zetrzeć na tarce jarzynowej. 2 cebule pokroić w piórka. Selery i cebulę przełożyć do garnka wlać szklankę wody dodać margarynę KASIA i 2 buliony grzybowe. Dusić ok. godziny. Miękkie selery można dodatkowo zmiksować. Następnie wbić 4 żółtka i wsypać szklankę bułki tartej. Wymieszać. pianę z 4 jajek ubić i dodać. Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do małej foremki i zapiec. SMACZNEGO



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...