Szybki pasztet wieprzowy

12 października 2011, dodał: boni43
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 kg.świeżego boczku pokroić w kawałki i podsmażyć
  • 30 dkg.wątroby podsmażyć
  • 30 dkg.wołowiny podsmażyć

Po wystudzeniu 2 razy zmielić przyprawić solą pieprzem , majerankiem i czosnkiem.  Włożyć do blaszki i piec w piekarniku aż ranty będą brązowe w 180c



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...