Pasztet drobiowy

26 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

kurczak 1 sztuka
wątróbka drobiowa 20 dag
boczek ½ kg
marchewka 4 sztuki
pietruszka 2 sztuki
seler
por
cebula 2sztuki
jajka 2 sztuki
przyprawy:
sól, pieprz, gałka

Kurczaka, boczek i warzywa ugotować, wątróbkę sparzyć. Zmielić wszystko przez maszynkę, surową cebulę także. Do masy dodać jajka i przyprawy.
Piec w foremce około 1 godziny w 200C.

file1264509142



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...