Pasta z tuńczyka

28 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Tuńczyka w sosie własnym z puszki rozdrobnij widelcem w misce.
Cebulę pokrój drobniutko, dodaj do tuńczyka. 2 ogórki kiszone pokrój drobno, dodaj do całości. Dodaj sól i pieprz do smaku. Wymieszaj z łyżką majonezu. Podawaj z chlebem.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...