Pasta z tuńczyka

28 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Tuńczyka w sosie własnym z puszki rozdrobnij widelcem w misce.
Cebulę pokrój drobniutko, dodaj do tuńczyka. 2 ogórki kiszone pokrój drobno, dodaj do całości. Dodaj sól i pieprz do smaku. Wymieszaj z łyżką majonezu. Podawaj z chlebem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...