Pasta z czerwonej soczewicy z orzechami

29 kwietnia 2014,
dodał: Iwona
Artykuł zewnętrzny

Pasta idealna zarówno na kanapki, jak i dodatek do kaszy czy makaronu :)

Składniki:

1/2 szklanki czerwonej soczewicy
3 łyżki orzechów włoskich
Łyżka koncentratu pomidorowego
Łyżeczka majeranku
Łyżeczka słodkiej papryki
Sok z 1/2 cytryny
Koperek

Przygotowanie:

Soczewicę gotujemy w szklance wody do momentu jej wchłonięcia. Przekładamy do miseczki i dodajemy resztę składników. Całość blendujemy na gładką masę.

Smacznego :)

file1398802328



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....