URODA I ZDROWIE

Pasta z czerwonej soczewicy z orzechami

29 kwietnia 2014, dodał: Iwona

Pasta idealna zarówno na kanapki, jak i dodatek do kaszy czy makaronu :)

Składniki:

1/2 szklanki czerwonej soczewicy
3 łyżki orzechów włoskich
Łyżka koncentratu pomidorowego
Łyżeczka majeranku
Łyżeczka słodkiej papryki
Sok z 1/2 cytryny
Koperek

Przygotowanie:

Soczewicę gotujemy w szklance wody do momentu jej wchłonięcia. Przekładamy do miseczki i dodajemy resztę składników. Całość blendujemy na gładką masę.

Smacznego :)

file1398802328


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Książki
Dużo ebooków w bardzo dobrej cenie mają teraz na Virtualo. Prześledźcie. Jest co wybierać....
Cellulit - kosmetyki czy ćwiczenia?…
Szczerze mówiąc jesli chodzi o cellulit to ani to ani to może nie...
Jaj radzić sobie z zerwaniem?
To prawda, nawet psychologowie zalecają, żeby ten czas między związkami poświęcić na własne...
Co byś teraz wypiła?
Gorące kakao z pianką z bitej śmietany!