Pasta z makreli

20 czerwca 2018, dodał: IwonaF

25 dkg wędzonej makreli

3 jajka

5 dkg cebuli

5 dkg ogórka kiszonego

½ łyżeczki siekanego świeżego koperku

2 łyżki majonezu

1 łyżka oleju słonecznikowego

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki czarnego mielonego pieprzu

2 mini kostki Knorra „Małe czerwone papryczki”

Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości. W blenderze siekamy makrelę, jajka, cebulę i ogórka do momentu uzyskania konsystencji pasty. Dodajemy koperek, majonez, olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Podajemy z pieczywem.

Smacznego!

file1263233333


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jak mieć więcej energii
Mojej mamie kupiłam geriamoc, dobrze działa na pamięć żeń szeń, który jest tam...
pcos
Ja też to mam, ale nie biorę nic, naprawdę musiałyby mieć poi kilka...
Poprawa kondycji na rowerze
Polecam fajną stronkę https://fundacjamorska.pl nt uprawiania sportu, treningów, suplementów diety i odżywek dla sportowców....
Kredyt na szybko
Ja już od dłuższego czasu zastanawiam się nad zaciągnięciem kredytu, bo mimo dobrej...