URODA I ZDROWIE

Pasta z makreli

20 czerwca 2018, dodał: IwonaF

25 dkg wędzonej makreli

3 jajka

5 dkg cebuli

5 dkg ogórka kiszonego

½ łyżeczki siekanego świeżego koperku

2 łyżki majonezu

1 łyżka oleju słonecznikowego

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki czarnego mielonego pieprzu

2 mini kostki Knorra „Małe czerwone papryczki”

Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości. W blenderze siekamy makrelę, jajka, cebulę i ogórka do momentu uzyskania konsystencji pasty. Dodajemy koperek, majonez, olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Podajemy z pieczywem.

Smacznego!

file1263233333

Share and Enjoy !

0Shares
0 0


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

promocje kosmetyków
wazne, zeby sprawdzic date waznosci, moze jest bliska konca?
Pomysł na biznes
Mój salon kosmetyczny działa idealnie, wszelkie nowinki, świetny serwis, szkolenia na nowym sprzęcie,...
Problemy z kręgosłupem
U mnie koniecznie trzeba było zrobić rezonans całego kręgosłupa a teraz czeka mnie rehabilitacja...
Ból w śródstopiu
Może warto zrobić rezonans? Ja szybko dostałam się prywatnie, a po takim dokładnym badaniu...