URODA I ZDROWIE

Pasta z makreli

20 czerwca 2018, dodał: IwonaF

25 dkg wędzonej makreli

3 jajka

5 dkg cebuli

5 dkg ogórka kiszonego

½ łyżeczki siekanego świeżego koperku

2 łyżki majonezu

1 łyżka oleju słonecznikowego

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki czarnego mielonego pieprzu

2 mini kostki Knorra „Małe czerwone papryczki”

Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości. W blenderze siekamy makrelę, jajka, cebulę i ogórka do momentu uzyskania konsystencji pasty. Dodajemy koperek, majonez, olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Podajemy z pieczywem.

Smacznego!

file1263233333


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Domowe pieczywo.
Kiedyś piekłam swój chleb, ale teraz nie mam na to po prostu czasu...
zakupy przez internet
Zwykle kupuję przez internet ubrania, buty, kosmetyki, chemie, torebki i akcesoria. Jednym słowem wszystko...
materac na zamówienie
> xxxyyy napisał/a:> Najlepiej jest właśnie szukać takich sklepów jak ten z materacami gdzie...
Prezent na Dzień Kobiet
Też tak uważam. Może bransoletka z charmsami? Taka biżuteria robiona jest z wysokiej...