URODA I ZDROWIE

Pasta z makreli

20 czerwca 2018, dodał: IwonaF

25 dkg wędzonej makreli

3 jajka

5 dkg cebuli

5 dkg ogórka kiszonego

½ łyżeczki siekanego świeżego koperku

2 łyżki majonezu

1 łyżka oleju słonecznikowego

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki czarnego mielonego pieprzu

2 mini kostki Knorra „Małe czerwone papryczki”

Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości. W blenderze siekamy makrelę, jajka, cebulę i ogórka do momentu uzyskania konsystencji pasty. Dodajemy koperek, majonez, olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Podajemy z pieczywem.

Smacznego!

file1263233333

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

odżywka do paznokci
U mnie podstawą pielęgnacji paznokci jest odżywka z konopiami siewnymi Bio Vegan...
Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostat…
Odżywcze masło do ciała z Bielendy, z tej naturalnej linii Eco Nature. Super jest
Masło shea - co z nim zrobić?
Ja używam ale nie shea, odkryłam spoko Masło odżywcze z Bielendy, specjalna linia naturalnych...
Zabiegi na zniszczone włosy
Kupuję tylko profesjonalne produkty fryzjerskie