Pasta z makreli

20 czerwca 2018, dodał: IwonaF

25 dkg wędzonej makreli

3 jajka

5 dkg cebuli

5 dkg ogórka kiszonego

½ łyżeczki siekanego świeżego koperku

2 łyżki majonezu

1 łyżka oleju słonecznikowego

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki czarnego mielonego pieprzu

2 mini kostki Knorra „Małe czerwone papryczki”

Jajka gotujemy na twardo, makrelę obieramy z ości. W blenderze siekamy makrelę, jajka, cebulę i ogórka do momentu uzyskania konsystencji pasty. Dodajemy koperek, majonez, olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Podajemy z pieczywem.

Smacznego!

file1263233333


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Wygodne i lekkie zakupy!
Cena:
349 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Technologia żywej wody "Living Water Technology"
Cena:
390 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie kupujecie ciuchy w internecie…
Bardzo często korzystam z dni darmowych dostaw w sklepach LPP (mohito, sinsay, cropp, house,...
Powitalnia - napisz kilka słów o so…
Dzień Dobry Wszystkim :) Mam nadzieję, że spędzimy tutaj miło czas.
Jak przeżyć za niewielkie pieniądze…
Powiem Wam, że ten oszczędny budżet to całkiem fajna sprawa. Wiem, że pieniądze - jeszcze...
Czy podobają wam się nieśmiali face…
Mnie odpychają.. Facet musi być odważny, albo przynajmniej takiego udawać:)